Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isskulptur!

Den lilla kylan känns, men den är alldeles lagom.
Inte bara för min smak, utan även för min hud.
Mitt hela väsen.
Så kan man bli påmind om att man har ett väsen.
Att utsätta sig för kylan, eller den friska vinden,
som uppstår en viss årstid, när vinden inte värms upp av solen.
När Solen inte ägnar vinden all uppmärksamhet, får människan göra det!
Svalka av dig!
Med duschen ej menat i detta sammanhang.
Utan vinden!

-Där ute!
-Gå ut!
-Utsätt dig för det!
-Trivs med det!




Bunden vers av Mim
Läst 110 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-05 11:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim