Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvisad

till den här helvetiska tystnaden, eller
jag har blivit kvarlämnad här
jag vet inte vad som hände
kanske vägrade jag begripa något
men allt måste göras igen
bandet måste spolas tillbaka och filmen klippas om
men det finns inga möjligheter
jag vet att jag är här nu
jag vet inte om jag ville det själv
men jag finner en tröst i att det börjar närma sig slutet på en berättelse
som kanske aldrig ville bli berättad












Fri vers av hari lee
Läst 420 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-01-05 12:09



Bookmark and Share


    Frozenbride
Ord som ger en känsla av att känna igen. För väl.
2019-02-27

  katastrofromantiker
Tystnaden och tomheten är inte att leka med. Iaf väldigt dåliga vänner. Kommer när man inte vill och stannar för länge.
Gillar din text skarpt!
2019-01-06

    Roger Runkar Ragnar
Tanken vurpar på grund av att en röst mitt i andetaget tänkte skriva.
2019-01-05

  cilax VIP
ordet kanske besitter enorm styrka när använt utan att kokettera, som här
2019-01-05

    Lars Gullberg
tankevurpa "din" blev "ditt" pga att jag tänkt skriva språk. mitt i andetaget blev det "röst" istället.
2019-01-05

    Lars Gullberg
Få kan uttrycka sig i brutalitet spm du. Ditt röst är som varenda blick man möter på gatan.
2019-01-05
  > Nästa text
< Föregående

hari lee