Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dikt om kärlek


Längtan

I Dina ögon
bor För Alltid
Längtan glänser
djupa vikar
Oändlighet
Som en spegelsjö av kärlek
är du i din blick

Där bor jag
av egen fri vilja
Lustar mig
i ditt hav av Kärlek




Fri vers av LillaMamman
Läst 144 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-05 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LillaMamman