Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hör tystnaden

När domherren tänker sig för,
när fjärilar ligger i dvala...
Då ska jag nära min själ på din arm,
mitt sinne ska värmas inom...

Världar går samman i nyanser av allt,
och runt omkring doftar man sötma...

Den som lallar ska missa sitt kall
men den som lyssnar skall höra...





Fri vers av LillaMamman
Läst 126 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-05 15:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LillaMamman