Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ulalumestrof (EA Poe) tiorading med anapestisk rytm, hyperkatalexis, rimställning AbbAbbAbAb (Alf H)


ULALUME

Alla dagar och nätter i livet
ligger kvar i min hjärna och knopp
som en orsak till tvivel och hopp.
Ifrån födseln till yttersta klivet
har jag levnadens flip eller flop
liksom samlad i samma kropp.
Det ger dagar och nätter i livet
ett slags mening i dettas lopp.
Om det här verkar överdrivet,
kan du trycka på knappen "Stopp!"




Bunden vers (Annat versmått) av Ulf Carlsson VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-05 16:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skrivet i detta mindre vanliga versmått!
2019-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP