Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömntuta.

5/1 - 2019

 

Älskling, du missade kriget.
Men tro mig, du missade inget
inte egentligen.

Bara en massa död.
Blod och ångest och elände.

Älskling, du bara sov och sov.
Du missade allt och ingenting,
tro mig - jag var där.

Jag vadade i mörkret,
genom slagfälten
genom blodet
och all död.

Älskling, du missade kriget
och jag avundas dig.

Jag hade också velat sova,
igenom alltihop.

Jaa, älskling.
Du var lyckligt lottad du.

Medan alla andra led.




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-05 17:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP