Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


känslornas öar

att lyssna med sitt  hjärtas inre hörsel

i själslig tystnad

likt tusen kyssar berör en hud

bortom horisonten  

kärlek en evig  beröring i hjärtat

du är vinden mot havets vågor

vidrörs i  andlöst ögonblick

vackra ord om kärlek och känslor

längtan och närhet i tidens hjärta

genom din själ läser jag

du seglar genom

känslornas öar i mig




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-05 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP