Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om sönderfallet av ett liv tillsammans


Vi, jag, du

Vi hade ett liv tillsammans
Vi njöt av varandras närhet
Vi dog åt samma skämt

Jag tittar genom fönster i min själ
Jag vandrar i mina minnens mörka vrån
Jag skriver tankar som testar mitt ego

Du tror att du är perfekt
Du vadar genom vattnets mjuka kant
Du rapar ord utan betydelse








Fri vers (Fri form) av PinkFlamingoWhite
Läst 329 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-05 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PinkFlamingoWhite
PinkFlamingoWhite