Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mod att söka evigheten


Mod

Jag gjorde det tillslut. Jag vågade. Det är det modigaste jag någonsin gjort.

Somnade och är vaken nu. Känner inte igen en själ här trots att det bara är själar här.

Jag har aldrig varit fri, men nu är jag fri. Jag väger inte ett gram mer än en ensam tanke. Rör mig elastiskt och bestämmer själv hur många mina armar kan omfamna i en kroppstempererad kram. Vi är tillsammans.

På något märkligt sätt är jag medveten utan att vara ledsen




Fri vers (Fri form) av Daniel Erik Gustav Svärd den Tredje
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-05 22:22



Bookmark and Share


    Daniel Erik Gustav Svärd den Tredje
Intressant. Hur menar du? Tack för kommentaren :)
2019-01-06

    ej medlem längre
Skönt att lägga ifrånsig packningen, efter en lång resa.. typ så läser jag dig!
2019-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Daniel Erik Gustav Svärd den Tredje