Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med djävulen på den ena axeln

och med en ängel på den andra så börjar de båda
plötsligt prata i munnen på varandra
Hålla på och mun huggas när de båda nu försöker
övertala mig om hur jag borde göra i den aktuella frågan
Det problem som jag har
För djävulen säger si medan ängeln säger så
Känner mig lite konfunderad faktiskt då jag inte vet
om jag kan lita på någon av de där två
små filurerna
De där två små figurerna som nu spelar mig ett litet spratt
Så till slut så bestämmer jag mig i alla fall för att vara
en karl över min egen hatt genom att ta mitt eget beslut
För sen om det går vägen eller åt helvete kan jag ju inte
någon annan än mig själv hålla på och klandra
då jag lär få ta mina konsekvenser för mitt eget handlande
Men de där två små clownerna har jag redan kastat ut...

Med djävulen på den ena axeln!

Ken Cassel
5/1-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-05 23:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Förnuft och känsla, som jag kallar dom.. något osynkade ;)
2019-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel