Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likt en pianospelare


Mötte nyss
en man
vars händer
spelade på min kropp
likt en duktig pianospelare

men hur skicklig du än är
fattas taktkänslan
finner du mig inte




Bunden vers av Nic
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-06 00:49



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Sant behövs både närvaro sinne och känsla!
2019-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic