Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslan



Odödlig puls i kropp som brinner
mystik då själen dansar ut
På vida vidder i ojämn takt
men med sandaler av smultron

Proper i strof mellan tid och rum
vaggar svullna läppar
Kampen om smak av evig tid
bädd av salt från tårar

Vänder om i tankars rum
blundar strimma ljus
Verklighet är där du är
takt i otakt tick tack




Fri vers av LillaMamman
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-06 02:17



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Så fint.
2019-01-06
  > Nästa text
< Föregående

LillaMamman