Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vinner på mitt sätt

Vattnets reflektion
En märklig klärvoajans
Dock så lätt att rubba
En siluett mellan kapillärvågorna
Stilrent
Kaotiskt
Känslan när blicken fastnar
Att vara en del av det
Transparent flyta med i samhällets normer
Många ifrågasätter dig, men få ifrågasätter sig själv
De säger dissonans
Är det för att de lärt sig det eller för att de tycker det?
Så länge det sänder ett budskap
Som kappilärvågor




Fri vers av MittÅngestdämpande
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-06 02:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint
2019-01-06
  > Nästa text
< Föregående

MittÅngestdämpande