Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det har fallit på min lott att stundom förklara en del ord för allmänheten. Vilken i vanliga fall inte har full tillgång till mitt eget universum. Förklaringen är vanligen utformad så att jag söker förklara ett och annat för ett litet barn.


Dagens förklarade ord - formvikare




Formvikare
-
En person som sysselsätter sig, mellan intag av fri tid, med att forma huvudsakligen papper, vilka förut kunnat vikas till i ett merskap svalor. Dessa papperssvalor har haft till främsta uppgift att medelst ett barnsligt sinnes ena hand kastas upp i luften samt något fås att flyga.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-06 08:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP