Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny lag mot användning av hörlurar i trafiken

Nu måste lagen

skydda individen själv

för sitt dåliga beteende




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-06 09:59



Bookmark and Share


  Magica VIP
När jag var mindre så ansågs det helt idiotiskt att vissa folk gick med freestyle-lurar, men idag så får alla gå omkring och ha lurar på sig. Man kan inte helt legalisera bort idioti, men visst kanske bra för andra som stressas av deras beteende, att det inte ska vara lagligt att gå och prata högt i sin egen värld med lurar på sig, i affärer och överallt.
Ja, är nog enda sättet antar jag att det med bör bli olagligt att bära lurar offentligt, om man inte står står/sitter på säker plats, för sig själv och för att inte störa omgivningen.
Tycker att texten är bra då det är ett "ämne" jag är intresserad av, är ju helt emot den dyngan. Få som förstår att det ens är självvalt att inte använda i-phones tex. Jag lever i fel tid...
2019-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP