Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjänstemän

sekreterarutbildning
alla tjänstemännen
alltjämt kvinnor




Fri vers (Fri form) av Birk Andersson
Läst 251 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-01-06 10:50



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Förändringar går sakta. Bra bild av verkligheten, i kortform.
2019-01-06

  Per Drysén
Tyvärr en sann bild
2019-01-06

  Onomatoprofet VIP
Amerikanerna har manliga secretary of state ;)
2019-01-06

  Öknens Ros VIP
finns sekreterare kvar som yrke?
2019-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Birk Andersson
Birk Andersson