Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto: Soligajag_1


Nytt dagsverke och härliga människor!

Åter igen är jag på gång ,
med olika sysslor som tar musten ur mig.

Jag får räkna till tio innan jag ger mig i kast med
alla nya moment.

Jag vill för mycket !
Ge mig lugnet inom mig så jag kan andas ut .
Låt all stress rinna bort och rikta in dig på det
som är viktigt i nuläget.

Låt virvelvinden lägga sig som bomull och
ta en paus.

Hur ska man göra när det är åtta herrar som fått
"leka som dem vill" .
In kommer en kvinna som är glad , ger sig hän till tusen!

Låt herrarna leka tänker jag och ler i mjugg.
Promenerar hem i sakta mak med musik i öronen
och ett leende som blir bredare och bredare ...




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-01-06 11:38



Bookmark and Share


  Minkki VIP
mungiporna går definitivt upp hos läsaren :)
2019-02-18

  ResenärGenomLivet VIP
Viktigt att man låter både kropp och sinne vila och hämta nya krafter...
2019-02-11
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP