Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sår


Läkande smekning inuti kropp av stoft
Smeker en stilla knappt levande
Andetag samsas med allt som är dött
leker allvarligt och myndigt

Nu ska vi skratta och blöda i grupp
nu kommer livet ikapp
Öppna din näve och visa din själ
än finns det ro gömmer glömska

Som om det såret aldrig läker
skälver ord som inte hörs
skakar medvetande sista droppen
Omtagning när universum chansar




Fri vers av LillaMamman
Läst 142 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-06 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LillaMamman