Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ökad manipulation



Fotosyntes justeras

gener manipuleras



Gigantiska effekten

för oss

och kommande släkten




Bunden vers (Rim) av BenGust VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-06 12:34



Bookmark and Share


  Birk Andersson
IKEA-GMO
insekt-
nyckel-
piga
2019-01-06

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande, all forskning är inte av godo!

2019-01-06

  Öknens Ros VIP
Klåfingriga forskare borde förbjudas.
2019-01-06
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP