Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När små saker var stora

ett av mina finare barndomsminnen
är av min första tågresa

min mamma tog mig och min lillebror
på en kort tur med rälsbuss

vi hade med oss saft och smörgåsar
som vi lät oss väl smaka av på "resan"

när och vart försvann den tiden
när såna här små saker var stora?




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-06 16:45



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Troligen i tonåren, då var allt småaktigt och man förminskade allt och alla + att man söp sig stor och stark. Och snygg he
2019-01-06

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Härliga minnen!
2019-01-06

  Kungskobran VIP
Jag plockade kastanjer med mitt barn barn i höstas det var stort.
(min mini novell ,Möte med en 5 åring)
2019-01-06

  Språk, hjärna!
Mysigt!
2019-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP