Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Före och efter

livet
som ett kort avbrott
i ett evigt icke-existerande

en relation
kan också vara det
det finns ett före och ett efter

det som är skillnaden
mellan före och efter
är att efter finns minnen kvar




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-06 16:45



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Framtiden leder alltid fram till slutet
Vår stund på jorden
2019-01-06

  Språk, hjärna!
Mycket fint!
2019-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP