Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tinar upp


Bilden av mig själv skiftar så sakteliga ju mer jag lär känna om mig själv.

Självförtroendet stärker svaga tankar och bygger upp raserad grund

Vägen är helt plötsligt det viktiga, inte som alltid förut där målet var allt.

På vinden rensas dammråttor och spindelväv bort, fönster öppnas för vädring.

Kärleken till livet värmer upp de stelfrusna lederna och ett spring i benen uppstår




Fri vers (Fri form) av PinkFlamingoWhite
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-06 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PinkFlamingoWhite
PinkFlamingoWhite