Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pulserande variabel

det fluktuerar
som hjärtat
som gatlyktor i natten
när jag vandrar vintergatan fram
i jakten på målet
en stjärna
bakom stjärnor
bakom andra stjärnor
och stormar
kommer och går
och tesen
är en antites
är en tes
ett rön
i tiden
ur tiden
en känsla
och där gatlyktorna tar slut
vänder jag håll




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-06 21:49



Bookmark and Share


  passeragå
Mycket bra!
Fastnade för rytmen och flödet.
Känslan texten lämnar är igenkännande och ändå svår att beskriva.
Ambivalens, sorg, existens...
2019-01-20

  Den lilla tänkande
Bra flöde :)
2019-01-12

    Pangles
Jättefin.
2019-01-07

  träsnidaren
Snyggt fångat...lite sagolikt!
2019-01-06
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP