Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
At lant is


Vatten vet inga gränser

Öriket Norden vill bli enat och graven vill bli fri och djup

Golfströmmen vill flyta fritt och vallgraven finnas

Vadstället kommer att hjälpa

(den tredje; bräckta sjön kan behövas med
liksom Gute sögs via underjorden)




Fri vers (Fri form) av objekt3
Läst 553 gånger
Publicerad 2019-01-07 03:21



Bookmark and Share


  H.C.B
Kul. BRA dikt. Tankar. Applåd.
2019-01-17

  Anya VIP
Nää vatten vet inga gränser. Bra rubrik på en intressant text.
2019-01-15

  aol
Stora tankar i få rader,
2019-01-11

  Magdalena Eriksson VIP
du skriver alltid något som aktiverar min tankeverksamhet...
tacksam för detta unika som kommer mot mig

2019-01-09

  Ulf D VIP
Isars mäktighet snart endast några år bort och fler dödisgropar att vänta bland möranbäddar.
2019-01-07

  Fulbergarn
Vatten är liv
2019-01-07

  Nanna X
Mystiskt och intressant. Ett förebud om förskjutning av kustlinjerna enligt vattnets vilja?
2019-01-07
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3