Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Organism


tro på kaos min vän
ögats pupill, vidgad
slukar det ljus
som är skapelsen
din kyss iskall

reproduktionsfri
gav du mig
kaos teorin, oundviklig
livsuppslukande följetong

© Bosse 6 januari 2019.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Bossepoet från Österbotten
Läst 188 gånger
Publicerad 2019-01-06 23:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag gillar fjärils-kaosteorin, det behövs så lite för att ändra ett till synes givet utfall..
2019-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten