Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tärningens kast


Jag söker utan att finna
den gråa vägens tjusning

varken man eller kvinna
har kunnat förklarat det med sting

Hur kan jag finna glädje i det lilla

Så den dagen jag står vid dödens rand
en tärning jag sår för att mitt öde finna

Antingen så

Dansar jag med Djävulen
eller filosoferar med Gud




Fri vers (Fri form) av PinkFlamingoWhite
Läst 283 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-06 23:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lev och gör båda!
2019-01-06
  > Nästa text
< Föregående

PinkFlamingoWhite
PinkFlamingoWhite