Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hemlig återträff.


~ MÖTET ~

Natten kittlar i magen
Du har redan glömt morgondagen
Långt där borta kan du ana
Magen känns som en bergochdalbana

Är det hon som du längtat till
Ändå sen gången i april
Du närmar dig och du skakar
Du minns ju hur hennes läppar smakar

Ni möts och du håller henne hårt
Att lämna henne igen blir svårt
Hennes hår luktar ljuvligt och vanilj
Det är med henne du vill bilda familj

Men mötet blir kallt och kort
Hon säger något tyst och vänder sig bort
Hon lämnar dig ensam igen
Du visste det, du hade det på känn

-R




Bunden vers (Rim) av -R
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-07 08:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-R
-R