Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Rekapitulerat...


Sitter ner
i lukt av det förflutna,
under ljus som redan lämnat
fyller stulen tid med dig
Om jag inte ser tillbaka
händer aldrig framtiden...




Fri vers av Domenico VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-01-07 10:24



Bookmark and Share


  HelenaW
Gillar raden, "Om jag inte ser tillbaka händer aldrig framtiden".
2019-01-21

    ej medlem längre
Finstämt...
2019-01-07

    ej medlem längre
Stulen tid. Fint. Återigen tiden.
2019-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Domenico
Domenico VIP