Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen

 Äntligen är en långa julterrorn slut

I dag, den 7 januari känns det som att andas frisk luft !




Övriga genrer av Valter Örn VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-07 10:15



Bookmark and Share


  Magica VIP
Jaha är det inte den 13e som julen ska väck? :)
2019-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP