Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röster i mörker

Vill så gärna se det andra
Vad det nu är
Bortom orden
Det, där lösningen skulle
vara permanent
men kanske inte ens finns
Våra beskurna möjligheter
Fångade i en fälla
Snarade som ripor
piper vi bara och gnisslar
Utan lösningar alls
Fruktansvärt
Skrämmande mycket
behövs ändå orden nu
De enstaka viktiga orden
Speglande oss själva till tröst
Som röster i mörkret




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-01-07 11:53



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om längtan efter de förlösande orden!
2019-01-07

    ej medlem längre
Ord kan vara trösterika i mörkret.
2019-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP