Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorad illusion

Sanningen är inte alltid bekväm att få höra

för den som då förlorar något av en illusion

av att få höra den




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-07 12:26



Bookmark and Share


  Magica VIP
Nej den kan nog svida, men dock i längden kanske vara nödvändig. (Såvida det är en riktig sanning vill säga och inte bara en tolkning av något).
2019-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP