Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag vill drunkna i ditt hav

Fyll mig med din längtan
och alla dina drömmar
med varje skälvande centimeter av dig
jag vill drunkna i ditt hav
känna din puls inifrån
fyll mig med din extas.

© Laura Popa 2019




Fri vers (Fri form) av Laura Popa
Läst 360 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-01-07 13:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kan känna längtan genom dina heta rader...fint
2019-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Laura Popa
Laura Popa