Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VAKEN

Det meningslösa har gått in för natten
men jag är ute än med mina ord
och famlar full av meningar i regnet

och häller ljus i molnens mörkermän
och håller lågan flämtande men vaken
och skyltar om i diktens fönsterbrev
och putsar alla mina verser blanka

Allvarligt brinner mina glas och glober
och speglar sand och sorg och natt och regn
Jag är det ljus som jag har låtit brinna
Jag är de ord som jag har låtit ske




Bunden vers (Blankvers) av Ulf Carlsson VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-07 14:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP