Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du i mitt hjärta,bilden av dig och när vi möttes för några vackra dagar sedan


i det ögonblicket

en silkeslen beröring på min axel

 

i det ögonblicket ville jag landa rakt in i din famn

 

vara  nära

 

och

 

 omfamnas av dig

 

 

 




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-07 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP