Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skapa mening

 

 

Skapa mening

föreslog terapeuten

efter första samtalet

 

Krisen dömde hjärtat

Känn efter på djupet!

 




Bunden vers (Tanka) av Fredrik P. VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-01-07 18:52



Bookmark and Share


  Baystream
"Krisen dömde hjärtat"

En otroligt klarsynt rad. Applåd.
2019-01-08

  ULJO
Ja precis. Det mest fundamentala råd man kan få
2019-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP