Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Promiskuitet

Vänsterprasslar-rörelsen på 1960, 70 och 80-talet. Prassla både åt höger & vänster. Den sexuella frigörelsen. Man knullade som kaniner. Man visste inte vem man hade knullat, eller inte, till slut. Knulleri knullera knullerallanlej. "MAMMA PAPPA!! SLUTA KNULLA, vi kan inte SOVA!!!"... Men det var aldrig bara mamma och pappa som hade SEX, det var HELA MYSIGA VÄNSTERPRASSLARRÖRELSEN som hade flyttat in på Sexualgränd 6. För att det var MODERNT att ha sex med vem som helst när som helst var som helst. Sverige riktigt dallrade och osade promiskuitet. Knulleri knullera knullerallanlej!




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-07 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP