Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonprassel

Grå dag.
Dis.
Smutsiga fönster?
Gröt i micron.
Honungsklick i tet.
Morgontidning.
Mmmmm...
Alltid andra delen först.
För du väljer den första delen.
Alltid.
Vanans makt.
När du inte är här...
Alltid andra delen först.
Kultursidorna.
Familjesidorna.
Sportsidorna.
Nåja, sporten kan jag vara utan.
Trist.
Vecklar upp.
Viker ihop.
Till litet läsbart format.
Tappar marmelad på
bokrecensionen.
Torkar upp.
Kladdigt.
Du citerar något ur din del.
Jag lyssnar inte.
Vi ska ju byta del med varandra.
Snart.
Läser själv något intressant.
Berättar för dig.
Du lyssnar inte.
Vi vet ju.
Ändå kan vi inte låta bli.
Vi byter tidningdel.
Undrar över vad den andra sa, egentligen.
Och nu regnar det.




Fri vers av Stardust VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-01-07 19:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Sportsidorna är totalt ointressanta. Jag bläddrar alltid förbi dem.
2019-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP