Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRKYLNINGEN

 

sörplandet i ena luftröret väcker mig

natten blir svettig jag blir lamslagen 

hjärtat hamrar med huvudets mjuka

dagens ljusa timmar försvann i sömn

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-01-07 20:42



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Gammalt knep som lindrar, handfat med hetvatten, Vademecum och handduk över skallen, andas...
2019-01-08

  Ewa-Britt Nilson VIP
Snuvan slog till
den gör som den vill
även om man ligger still
Går med en, sin vända
vad jag kan sända:
Ta det lugnt, håll ut!
DU ÄR DEN SOM
VINNER TILL SLUT!
2019-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP