Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Föreställning


Din avbild
hur mycket jag vill
Varsomhelst
När jag vill

Du

Naken

Min kropp i din mun

Hur jag vill
tar jag för mig av dig
Åkallar
Föreställer
En illusion
precis som jag vill ha den

Min tanke

Din avbild







Fri vers av LillaMamman
Läst 184 gånger
Publicerad 2019-01-07 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LillaMamman