Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasig. Fortfarande trasig

När overkligheten splittrade min sårbarhet med skal av rå diamant. Vilset rådjur sökandes bland trädets glesa grenar med bär av kristaller med lockande utseende och förförande smak av evig sorg. Lyssna till de drömmar natten aldrig gav oss. Någonstans återförenas puman, pantern och snöleoparden och jag ser hur det purpurlila sovtäcke vi kallar himlen, sänker sig över dem. Och jag ler. Jag ler för jag vet att det glitterregn som faller är kärlek och det samlas i sjöar och hav. Där jag kan bada och när jag kliver upp igen glittrar jag som en enhörning i regnbågens alla nyanser. Älska. Älska kärleken.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-07 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP