Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidsspillan

Folk har börjat spilla ut sin; 

och den andres tid;

genom att ringa och använda sin mobil,

i tid och otid

Rastlösheten måste få sin ro




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-08 03:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP