Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min snälle man

Jag klarar dina svarta ögon 

dina skrik och och dina hotfulla armar

men jag klarar inte dina servila leenden

eller tama försök till försoning

 

Jag står ut med att du gör mig värdelös

att du slår och pissar på mig

men klarar inte när du gråter

smickrar eller kommer med förklaringar

 

Jag står ut med att du kommer och går 

att det är mitt fel att du super

men jag fixar inte dina samvetskval

ditt flåsande mot huden eller i örat

 

Jag klarar att städa upp efter din fester

svabba upp din och andras spyor

men jag klarar inte dina tafatta smekningar

eller försoningssex på fyllan

 

Använd mig som slagpåse syndabock

dörrmatta eller klagomur

men ge mig inte godis choklad

eller glittrande lull-lull som fina presenter




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-01-08 04:30



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
skulle vilja se honom i ögonen när han hör singeln hyllning...
Bra skrivet och jag hade om jag jobbat kvar på behandlingshemmet gärna läst den här för brudarna.
2019-01-08

  Kungskobran VIP
Falskhet, smicker, lismande är det värsta av allt.
Mycket bra drastiskt skildrat av dig.
2019-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP