Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det magiska

Det lugn jag aldrig känner
vandrar bredvid mig
som en vålnad
från framtiden
alla vi som fastnat
i någon slags inre exil
det djupa andetaget
tar mig vidare
till nästa nivå

Inne i tunneln
ser jag dig
från mörkret uppstigen
ännu levande
jag klarar inte
all denna ovisshet
dessa frågor
om liv och död
det magiska finns
i det till synes vanliga




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-08 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP