Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isolation

Fastnade i din isolering
till slut
Kunde inte nå
Varken in eller ut
Inte alls något konkret
att sätta fingret på
Som att himlen är blå
Eller att det nu blivit dags
att gå
Bara en känsla av
att något inte alls var rätt
och att du inte ville se det
på något sätt
En taktik som var din
Hade nu ofrivilligt också
blivit min




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-08 12:31



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Att fånga någon med sin depression tänker jag.
2019-01-08

    ej medlem längre
Som en text till en gungande blues.
2019-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP