Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu börjar snikigheten slå alla rekord

I dag hörde jag på nyheterna i radio att man på borgerligt håll

ska lägga fram ett lagförslag om att hyresrätter skall kunna säljas

Man hittar hela tiden på tänkbara och mindre tänkbara sätt att tjäna pengar

Jag känner till att det finns sådana som har både bostadsrätt och hyresrätt

En sådan person kan ju hitta en ny marknad genom att hålla på och handla med hyreskontrakt

Tänk om sådana här politiker kunde tänka på att införa något positivt för folkgemenskapen istället för att hela tiden se fladdrande sedlar framför ögonen




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-08 17:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP