Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Reklam för mobilföretaget 3


"Ha ett bra uppkopplat liv!"

Ha ett bra uppkopplat liv !

Ja det är sannerligen en "from" önskan till en medmänniska !




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-08 19:20



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Fullständig katastrof! Bättre att ha ett ouppkopplat liv, tycker jag. Bra satir!
2019-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP