Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Delikat politiker

 

I Jul och nyår passade jag och min älskade släkt och familj och vänner och grannsamverkan och Geologiska institutionen i Hugsvala, att kidnappa Sverigedemokraternas ordförande JIMMIE ÅKESSON.
Bara på skoj först, men sen blev vi hungriga på honom, choppade isär hans kropp och åt sonika upp karlfan. Om ni ser honom på något jävla TV-program så kan det följaktligen inte vara han utan hans flickvän eller någon annan idiot.
Mmmm... Grisfötter i gelé!




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-08 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP