Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärtas lilla fågel



Jag släpper dig fri
min lilla fågel

det sägs att det
man släpper fritt
kommer tillbaka




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-01-08 21:33



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Tror den kommer tillbaka. Håller vi fast för hårt, vill ingen var kvar.
Frihet är viktigt så även i relationer.
2019-01-15

  Lars Hedlin
Vacker och lite vemodig!
2019-01-15

  morgonstjärna VIP
den var fin
2019-01-12

  Blomma-Stjärna VIP
Hjärtats tankar
- <3 -
Frihet att återvända till hjärterötterna
Allt gott!
2019-01-11

  Marita Ohlquist VIP
Fint om en fågel som får flyga fritt och invänta dess återkomst!
2019-01-09
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP