Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


mÄnsklig

 

 

 

Som utslagen, sa hon,
i det att groddarna svullnade vid fönsterbågarna.
Jag har skrivit dagbok med vingpennor,
berett resor ur hjärtat sprunget.
Jag har talat sant, och falskt, ändå,
Och där har jag tvekat ibland, skrattat,

innan jag
Blommat.

Stilla för sig dagar mot kropp
Det som brustit,
Det som väntar som knopp

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-01-08 22:00



Bookmark and Share


  ULJO
Fint. Stämningsfullt
2019-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP