Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skiss av ett ansikte

Vi minns i kopparbrunt bläck
stumma nätter av blånader och hö
kardborrar i håret
ärr som inte bleknat
talgoxarnas svirrande vingar runt huvudet
det nya året rör vid din kind, liksom förstrött
kysser dig i förbigående
du bygger ett altare åt henne mellan sängen och dörren
en samling äggskalstunna glas
armband med dinglande silverbägare
horn av kvistar, av andra djurs horn
drömmarnas svartblänksögon




Fri vers av Grävling
Läst 203 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-01-08 22:04



Bookmark and Share


  Nanna X
Drömmar och skräp i skön förening!
2019-01-08

  cilax VIP
fin
2019-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling